Vinovatii fara vina

minculescu-si-bittman-7-620x413

Uitati-va la ei! Sunt urati, asa-i? Ca-s albi in cap, cu riduri si pielea lasata. Pe deasupra sunt usor ridicoli in incercarea lor de a mai mai scoate piese impreuna, in loc sa stea naibii la o barfa in azil ciocnind o ceasca de ceai de sunatoare.  Si-au cam pierdut si vocile odata cu frumusetea fizica. Si sufletul probabil, si sentimentele, si viata. Ca asa se intampla la batranete din cate inteleg.

E vremea tinerelor talente! Nu a bosorogilor care insista inca sa fie inca vii, sa se exprime asa cum au facut-o de cand se stiu. Si de cand ii stim. Ar trebui sa se retraga. Ca e plin de talente noi care n-au loc de ei. Sau cel putin asa umbla vorba prin targul  facebook.

Am vrut sa scriu si sa ii laud pe bosorogii astia frumosi pe care ii iubesc de cand ma stiu. Dar m-am razgandit.  Las tinerele talente sa se exprime si pe tema asta, ca nici eu nu mai sunt chiar o adoloscenta. Asa ca le fac lor loc. Sa se exprime.

Totusi, nu pot sa nu zambesc usor complice cand ii vad razand atat de bine impreuna in fotografia asta. Rasul asta al lor face cat zeci de  vieti si sute de suflete.

O fi urata batranetea, dar e mai urata rautatea si ranchiuna. Si tineretea lipsita de viata.

In paralel, mi-l  imaginez  pe Pintea tragand pasiv din tigara sau pe Pitis injurand printre dinti. Pentru vinovatii fara vina ca ei, doar pe scena pe care sunt acum se face cu adevarat lumina. Aplauze.

ultimele-aplauze-pentru-adrian-pintea-18317658ne-e-dor-de-florian-pittis-pe-5-august-se-implinesc-sapte-ani-de-plecarea-sa-18489458

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s