Voi mai știți cine sunteți?

  1. Cine credeți că purta acest tricou în 2010 protestând în Parlamentul României? (sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/protest-in-parlament-deputatul-tudor-ciuhodaru-tricou-cu-mesajul-stop-genocidului-din-sanatate-video-105821.html)

protest-in-parlament-deputatul-tudor-ciuhodaru-tricou-cu-mesajul-stop-genocidului-din-sanatate-video-76191

2. Cine credeți că a spus cuvintele “Oamenii au dreptul sa protesteze, isi apara saracia si nevoile si neamul.” în 2013, în timp ce participa la protestele de la Pungești împotriva gazelor de șist? (sursa: http://www.ziare.com/tudor-ciuhodaru/stiri-tudor-ciuhodaru/parlamentar-si-protestatar-la-pungesti-gaze-de-sist-cutremur-seceta-cancer-interviu-1262998)

3. Cine credeți că participa la proteste în Iași, în 2014, pentru, chipurile, susținerea Diasporei? (sursa: http://www.vremeanoua.ro/tudor-ciuhodaru-alungat-de-la-protest-sute-de-ieseni-in-strada-pentru-diaspora)

Da, chiar el, domnul parlamentar care azi ne flutură un proiect de lege prin care orice protestatar riscă pedeapsa cu închisoare de la 6 luni la 3 ani dacă, parafrazând un clasic contemporan, împiedică BUNA ACTIVITATE a Zeului Stat.

Ce îi schimbă pe oamenii ăștia odata ajunși la putere? Ce îi face să devină dușmanii propriilor lor idei, dușmanii oamenilor care i-au susținut? Sau nu e vorba de schimbare? E doar exprimarea a ceea ce au gândit și dorit dintotdeauna: să nu fie nimeni peste ei, să nu îndrăznească nimeni să îi deranjeze, indiferent ce fac? Oamenii ăștia mai știu cine sunt de fapt?

Lumea pe facebook spune că o astfel de lege e imposibil să intre în vigoare. Pentru că UE, si NATO, și Constituție.

Da, dar nu ne e de ajuns că unii își doresc și îndrăznesc să propună astfel de legi? Ce ne spune o astfel de lege despre un om, despre un partid, despre un Parlament chiar? Cum se poate gândi o lege ca asta în  2017, și în paralel, o super lege a grațierii pentru că “sunt prea pline penitenciarele”? Vă las pe voi să răspundeți. Ei nu cred că vor răspunde în veci pentru nimic.

PS: Dacă tot se dorește legea asta, cum facem ca ea să funcționeze și retroactiv? Apropo de scandările “murim cu ei de gât”?

16864984_10154513197652875_2955614642541448026_n.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s