Atenție! De azi, facebook publică tot.

De azi, conform avertizărilor date de Canal 13, Felina Neagră și Marțea TV (bu-hu-hu!), facebook a început să publice toate postările, pozele și mesajele private.

Ce a scos la iveală până acum echipa facebook:

  1.  O anexă a contractului cu Bechtel, care în sfârșit explică sumele exorbitante angajate de statul român: autostrada urma de fapt să lege Alexandria de Fortaleza (o oarecare localitate din Brazilia). Documentul a fost postat de un profil fals, cu numele Leaveu Tramp, și purta titlul “Îndrăznește să nu plătești”.
  2. O petiție semnată de un oarecare Michi Victor, care cere celor de la Disney să schimbe culoarea fundiței lui Minnie: “Verde, vă rog. Soția mea preferă verde. Bio.”
  3. Rețeta originală de kürtőskalács, scrijelită pe unul din pereții tunelurilor dacice subcarpatice: aluat identic cu cel unguresc de azi, dar umplut cu varză. Rețeta a fost trimisă prin mesaj privat, în 1 decembrie 2016, de la Gheorghe către János, cu titlul “Eat this, te!”
  4. Adevăratul conținut al bilețelului roz  “Cum treci podul de la Agigea, pe dreapta, oprește la Dinu și adu-mi și mie două canistre cu motorină! Mersiq. Călin”. Și răspunsul: “Nu te pot ajuta. Șefu’ nu înțelege la care din poduri te referi. Pup pe nas. Nuty.”
  5. Fotografia brută, fără photoshop, a unei doamne primar, în care nu doar rochița era roz, ci și sandalele. “Postez această fotografie doar pentru prietenii mei, ca să vadă că sandalele albastre sunt doar un fotoșop ordinal, făcut de cei care au dorit să par o țărancă neasortată”.
  6. O postare anonimă, purtând mii de semnături olografe: “Către AEP: le-am dat bani online, să-l vedem pe Ciloș alive. Să se puie! Și druie!”
  7. O fotografie de colecție, evident zgâriată și îngălbenită de timp, cu toți membrii PNL strânși laolaltă, de pe vremea când acest partid încă exista. Nu se cunoaște autorul postării, fotografia fiind publicată pe o pagină facebook având o floare de crin la profil.
  8. Un mesaj de încurajare către ministerul sănătății: “După părerea mea, faceți o treaba foarte bună cu medicamentele și vaccinurile. Țineți-o tot așa! Olive Știr, 20.04.2017”

Singurul utilizator care a rămas nepublicat a fost un domn pe nume Khlaus, echipa facebook observând că el nu a spus și nu a scris niciodată nimic pe această rețea de socializare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s